Malatya Büyükşehir Belediyesi Portalı

Reklam

Kategoriler

Su Birikintisi Yüzünden mi?

18 Nisan 2014 | Gösterim: 6 | Kategori: Malatya Haberleri

Su Birikintisi Yüzünden mi?

Kale ilçesi yakınındaki köprüde, biriken yağmur sularını tahliye için ızgara bulunmadığından, özellikle yağışlı zamanlarda ve sonrasında, bu birikintilere hızla giren araçların kaza yaptığı, son olarak Çarşamba günü meydana gelen ve iki kişinin yaralandığı kazanın da nedeninin bu olabileceği bildirildi.

Çarşamba günkü kazada, Kale ilçesi Kaymakamlık binası yakınındaki Handere 2 Köprü korkuluklarına çarpan Yaşar Tekbaş yönetimindeki 44 NY 657 plakalı pikapta, sürücü ile birlikte bir kişi daha yaralanırken, araçta büyük hasar meydana gelmişti. Araçta sıkışan iki yaralı, AFAD ekiplerinin yoğun çabasıyla enkazdan çıkarılabilmişti.

Handere Köprüsü üzerinde yağmur suyunu tahliye edecek ızgaraların olmaması nedeniyle, su birikintisinin meydana geldiği, hızla birikintiye giren araçların sürücülerinin sıçrayan su nedeniyle görüşlerini kaybettikleri ya da frene bastıkları için kontrolü yitirdikleri, bu nedenle kazaların meydana geldiği, Karayolları’nın bu sorunun çözümü için kalıcı bir önlem almadığı öne sürüldü.

ARŞİV FOTO: Geçtiğimiz Çarşamba günkü kazadan



Yorum Yapın

*



Reklam