Potada maçın ardından –
10 Mart 2014 | Gösterim: 10 | Kategori: Spor
Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi ekiplerinden Kayseri KASKİ’nin başantrenörü Ayhan Avcı, İstanbul Üniversitesi BGD maçını kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi.
Avcı, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, taraftarları önünde kazanmalarının önemli olduğunu belirtti.
“Öncelikli bir amacımız vardı. Bunu gerçekleştiremedik” diyen Avcı, şöyle devam etti:
“9 sayının üstünde kazanmamız lazımdı ki ikili averajla üste çıkalım ama olmadı. Çok değerli bir kadroya karşı oynadık. Açıkçası biz daha iyi skor bekliyorduk. Çok fazla hata yaptık. Önümüzde 3 hafta daha var. Onların da bizim de önümüzde zor maçlar var. Ne olacağını göreceğiz. Salı günü oynayacağımız Avrupa maçına yarın çalışmaya başlayacağız. Gerilimi yüksek bir maç olacak. O maçı kazanıp Avrupa‘da yolumuza devam etmek istiyoruz”
– İstanbul Üniversitesi BGD cephesi
İstanbul Üniversitesi BGD Başantrenörü Hasan Fırat Okul ise Kayseri KASKİ’yi galibiyetten dolayı kutladı.
Kayseri‘ye gelirken uzun yolculuk geçirdiklerini ifade eden Okul, şunları dile getirdi:
“16 saatilk yolculukla buraya geldik ama maçı kaybetmemize bu bahane olamaz. Amacımıza uygun şekilde maça başladık. Maçın içinde inişler, çıkışlar oldu. KASKİ, Avrupa‘da oynayan bir takım olduğunu sahada gösteriyor. Kritik anlarda yaptıkları ile bizden bir adım önde oldular bugün. Maçın sonunda Tuğba ile geri dönüş yaptık ama devamını getiremedik. İstediğimizi yapamadık bundan dolayı. Maçı kaybettiğimiz için üzgünüz. KASKİ’ye başarılar diliyoruz.”
