Man City Yine Deplasmanda Kayıp: 1-1
07 Aralık 2013 | Gösterim: 19 | Kategori: Spor
Premier Lig’de 15. haftada Southampton’a konuk olan Manchester City, bir deplasmandan daha morali bozuk döndü.
Karşılaşmaya hızlı başlayan konuk ekip, Sergio Agüero’nun henüz 10. dakikada gelen golüyle 1-0 öne geçti. Kolarov’un ortasına gelişine güzel bir vuruşla gol atan Agüero bu maçı da boş geçmedi.
Ancak ev sahibi karşılaşmanın ilk yarısında çok daha iyi oynayan taraftı. 20. dakikada Dejan Lovren ve 33. dakikada Lalana ile net goller kaçıran Southampton, 42. dakikada Pablo Daniel Osvaldo’nun golüyle 1-1’lik beraberliği yakaladı ve devreye de bu skorla girildi.
İkinci yarıda oyun oldukça ortada geçti ve karşılık top kayıpları yüzünden organize ataklar nadiren gerçekleşti. 61. dakikada Jay Rodriguez ve 77. dakikada Seven Davies ile iki gol şansını değerlendiremeyen Southampton, 85. dakikada Agüero’dan az kalsın ilk golün aynısını yiyordu.
City, bu skorla bir deplasmandan daha istediği sonucu alamamış oldu ve 29 puanla 4. sıraya geriledi. Southampton ise 8. sırada kaldı.
Bununla birlikte Sergio Agüero, bir maçı daha boş geçmedi ve bu sezon oynadığı 19 resmi maçta 19 gol atmış oldu.
