Malatya Büyükşehir Belediyesi Portalı

Reklam

Kategoriler

Köy Okulları Bilim Şenliği Yapıldı

21 Haziran 2014 | Gösterim: 18 | Kategori: Malatya Haberleri

Köy Okulları Bilim Şenliği Yapıldı

İnönü Üniversitesi ve TÜBİTAK işbirliğiyle düzenlenen İnönü Çocuk Üniversitesi “Köy Okulları Bilim Şenliği”, öğrencilere Katılım Belgelerinin verildiği tören ile sona erdi.

İnönü Üniversitesi Kalegöl Otel’de yapılan törene Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İsmail Özdemir, İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Sadun Kılınç, Üstün Yetenekliler Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Doç. Dr. Barış Otlu, öğretim üyeleri, öğrenciler ve öğrenci aileleri katıldı.

Malatya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından seçilen okullardan 35 başarılı öğrenci, İnönü Çocuk Üniversitesi “Köy Okulları Bilim Şenliği” etkinliği kapsamında bilimden sanata birçok farklı alanda derslere ve uygulamalı etkinliklere katıldılar.

Bir hafta süren etkinliğin sonunda öğrencilere İnönü Çocuk Üniversitesi “Köy Okulları Bilim Şenliği” etkinliklerine Katılım Belgesi verildi.

İnönü Üniversitesi Üstün Yetenekliler Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Doç. Dr. Barış Otlu, il merkezinden uzakta olan çocukları, Üniversite ile buluşturmak amacıyla gerçekleştirdikleri İnönü Çocuk Üniversitesi “Köy Okulları Bilim Şenliği” etkinliğinin hem bilimsel hem de sosyal faaliyetler açısından oldukça yoğun ve başarılı geçtiğini ifade etti.

İnönü Çocuk Üniversitesi “Köy Okulları Bilim Şenliği” etkinliğinin kendileri açısından çok verimli geçtiğini dile getiren öğrenciler Kalegöl Otel’in manzarası ile bütünleştirdikleri karelerle değişik açılardan toplu fotoğraf çekimi yaptılar. 

Gelen Aramalar :

  • hamur işleri
  • tırnak süsleme


Yorum Yapın

*



Reklam