Malatya Büyükşehir Belediyesi Portalı

Reklam

Kategoriler

DAGİ ile yazın tüm renkleri evinizde

04 Nisan 2015 | Gösterim: 15 | Kategori: Moda

DAGİ, 2015 ilkbahar-yaz koleksiyonuyla evlere rahatlık ve şıklığı, canlı ve iç açıcı renklerle birlikte getiriyor!


32 yıldır Türkiye’nin önde gelen ev konfeksiyon giyimi ve iç giyim markalarından biri olan DAGİ, tüm yaz renklerinin hakim olduğu 2015 ilkbahar-yaz iç giyim ve konfeksiyon koleksiyonunu satışa sundu. Yaz esintisini taşıyan canlı renklerin yer aldığı koleksiyonda somon, fuşya, buz mavisi, pembe, mint yeşili ve pastel renklerin yanı sıra her mevsimin vazgeçilmez renkleri siyah ve beyaz da yer alıyor.


2015 baharına capcanlı girmemizi sağlayacak DAGİ’nin ilkbahar-yaz koleksiyonunda, mikro modal ve pamuklu ürün grupları, üçlü pijama ve gömlek pijama takımları, spor ve klasik gecelikler, sabahlıklar, eşofmanlar , hem evde hem sokakta giyilebilecek şort takımlarının yanı sıra anne-kız pijama takımları ile baba-oğul pijama takımları, büyük beden pijama takımları ve lohusa takımları yer alıyor. Erkek konfeksiyon koleksiyonunda ayrıca pamuklu ve poplin 3 ‘lü pijama-şort takımları ile bermudalar da bulunuyor.


Geometrik grafik desenler, pastel minimaller, puanlı ve çizgili pijama takımların yer aldığı koleksiyon, yaz aylarını yaşatan tropik desenleri, flamengo kuş temaları, floral desenleri ve dantel detaylarıyla dikkat çekiyor.



Yorum Yapın

*