CFDA Fashion ödül töreninde Michael Kors rüzgarı
04 Haziran 2015 | Gösterim: 12 | Kategori: Moda
Julianna Margulies, Gigi Hadid ve Natasha Poly 2015 CFDA Fashion Awards törenine Michael Kors imzalı kıyafetleriyle damgasını vurdu.
Julianna Margulies, Sonbahar 2015 Michael Kors Koleksiyonu’ndan şık boncuk kaplı ipek şifon takımı ,Transeason 2015 Michael Kors Koleksiyonu’ndan siyah Doris ayakkabısı ve siyah piton derisi leylak çantası ile boy gösterdi
Gecenin bir diğer yıldızı ise Gigi Hadid, Resort 2016 Michael Kors Koleksiyonu’ndan metalik payet işlemeli tulumu ve Transeason 2015 Michael Kors Koleksiyonu’ndan gümüş Jacqueline ayakkabıları ve altın rengi zarf clutch’ı ile göz kamaştırdı.
Natasha Poly, Transeason 2015 Michael Kors Özel yapım kırmızı pelerinli şifon elbisesi ve Michael Kors Resort 2015 Koleksiyonu’ndan altın renkli Jacqueline ayakkabıları, ve siyah piton derisi leylak çantası ile geceye renk katan bir başka ünlü isimdi.

