Bu rahatlık çok moda
26 Mayıs 2014 | Gösterim: 4 | Kategori: Moda
1950 yılından günümüze kaliteli ayakkabı üretimi ile bugünün öncü markası olan KEMAL TANCA; her yaş grubuna hitap eden rahat ve şık modelleri ile yaz mevsiminin en gözde, en moda ürünlerini beğeninize sunuyor.
Kadınlar aynı anda birçok işi başarır, birçok işe yetişirler. Onlar her işe başarıyla, sabırla, koşarken, Kemal Tanca’nın yaz koleksiyonunda enerjisi tükenmeyen kadınlar için rahat modeller ön plana çıkıyor.
Espadril çizgiler, babet modeller, dolgu topuklardaki şık rahatlık ve zıt renklerin birbirleri ile uyumu aradığınız tüm seçenekler Kemal Tanca kalitesiyle sizlerle buluşuyor. Rengarenk bir koleksiyona imza atan Kemal Tanca, spor ayakkabı tercihinden vazgeçemeyenleri de unutmuyor ve her zevke hitap ediyor. Süet, rugan ve nubuk deri ile kalitesini daha çok hissedeceğiniz ürünler bir çift asla yetmez dedirtirken, bütün bakışları ayaklarınızda toplayacak.

