Malatya Büyükşehir Belediyesi Portalı

Reklam

Kategoriler

Steve Clarke Kovuldu

15 Aralık 2013 | Gösterim: 8 | Kategori: Spor

Cardiff City deplasmanında aldığı 1-0’lık yenilgiyle üst üste dördüncü kez mağlup olan Albion, bir buçuk yıldır takımın başında olan menajer Steve Clarke ile yollarını ayırdı. Kulüp sitesinden yapılan açıklamada takımın 2013 yılında oynadığı 34 lig maçında yalnızca 7 galibiyet alabildiği ve bunun  yalnızca %20’lik bir galibiyet yüzdesine ulaşılabilmiş olduğu anlamınına geldiği belirtilirken, kulüp yönetiminin alınan kötü sonuçlardan ötürü üzgün olduğu vurgulandı.

Sportif direktör Richard Garlick, kulüp tarihinin en yüksek maaş bütçesi ile çalışan Steve Clarke’ın elinde yarışmacı olabileceği imkanların bulunduğunu söylerken, takım şimdilik Clarke’ın yardımcılarından Keith Downing’e emanet. Yaklaşan sıkışık fikstür dönemi öncesi önemli bir karar alan West Brom, halihazırda 6 maçtır galibiyete hasret ve topladığı 15 puanla 16. sırada bulunuyor.

Geçen sezon takımı ligi 8. sırada bitiren Steve Clarke ise bu sezon Premier League’de görevinden alınan dördüncü menajer oldu. Daha önce Crystal Palace’ta Ian Holloway, Sunderland’de Paolo Di Canio ve Fulham‘da Martin Jol alınan kötü sonuçların ardından benzer birer akıbete uğramışlardı.




Yorum Yapın

*