Malatya Büyükşehir Belediyesi Portalı

Reklam

Kategoriler

‘Bağış Kabulü Yeni Hastanede’

26 Aralık 2013 | Gösterim: 21 | Kategori: Malatya Haberleri

'Bağış Kabulü Yeni Hastanede'

Kızılay Kan Merkezi’nin kan bağışını Yeni Devlet Hastanesi’nde tahsis edilen bir bölümde kabul etmeyi sürdürdüğü bildirildi.

Konuya ilişkin olarak Kızılay’dan şu açıklama yapıldı:

“Soğuk hava koşulları sebebiyle kan bağışlarında ciddi oranda azalma görülmektedir. Bu durum Malatya il ve ilçelerimizde bulunan hastanelerimizin kan ihtiyacını karşılayabilmemizi zorlaştırmaktadır. Kızılay Kan Bağışı Merkezi olarak İhtiyaç duyulan kanı temin edebilmek için, Malatya’daki tüm kamu ve özel kurum ve kuruluşlarında, ısı sorunu olmayan kapalı alanlarda kan bağışı ekipleri düzenlemekteyiz, bu amaçla Yeni Devlet Hastanemiz yönetimi ile görüşülmüş destek istenmiştir. Yeni Devlet Hastanemiz Hastane Yöneticisi Uzm. Dr. Abdulvahap Boztepe yönetimi tarafından Kızılay Kan Bağışı Merkezimiz için bir kan bağışı noktası temin edilmiştir.(Hastane girişi, sol koridor sonunda hafta içi hergün 09:00-16:00 saatleri arasında halkımız kan bağışında bulunabilecektir.) 

Kızılay Kan Bağışı Merkezimize bu imkanı sunan Yeni devlet Hastanemiz Hastane Yöneticisi Uzm. Dr. Abdulvahap Boztepe makamında ziyaret edilmiş, kendisine Kan Bağışı Merkezi Müdürü Dr. Osman Özgül tarafından plaket takdim edilerek teşekkür edilmiştir.

Yeni Devlet Hastanemiz Başhekimi  Op. Dr. İrfan Özer’e yine Kızılay Kan Bağışı Merkezi Müdürü Dr. Osman Özgül tarafından teşekkür belgesi takdim edilerek teşekkür edilmiştir.

Tüm bu gelişmeler Malatya hastanelerimizde tedavi görmekde olup kana ihtiyaç duyulan hastalar için sevindiricidir.”



Yorum Yapın

*